Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το Ημερολόγιο των μαθητών μας για τη νέα χρονιά
Μέσα από μια μαθηματική δραστηριότητα της Β Τάξης εμπνευσμένη από την έκθεση έργων ζωγραφικής του Eugen Jost με τίτλο: «Πάντα κατ’ αριθμόν γίγνονται» οι μαθητές-τριες δημιούργησαν τα δικά τους έργα με έμφαση στον ακριβή σχεδιασμό, πάντα με μια προσωπική πινελιά! (Υπ. Καθηγήτρια: Κ. Ρουμπή)
 
Στόχος μας με την υποστήριξη αυτής της μαθητικής δράσης είναι να τιμήσουμε την προσπάθεια των μαθητών-τριων, της καθηγήτριάς τους και την εκπαιδευτική της στόχευση και παράλληλα να ενισχύσουμε τη σύνδεση τη συνεργασία κ έμπνευση των παιδιών μας σε ομαδικές δράσεις στο σχολείο τους. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αισθανθούν ομάδα, να βρούν σημεία έμπνευσης και σύνδεσης με το σχολείο και τους εκπαιδευτικούς τους, τότε το αποτέλεσμα θα τους δίνει αυτοπεποίθηση και θα ενδυναμώνει μέρα με την ημέρα το κέφι και την προσπάθειά τους στο σχολείο και την ομάδα τους. Γι αυτό είμαστε δίπλα τους και προσπαθούμε να υποστηρίξουμε αυτή και άλλες τέτοιες προσπάθειες με ξεχωριστή έμπνευση.
 
Στο πρακτικό μέρος τώρα, το ημερολόγιο θα είναι σε μορφή ημερολογίου τοίχου μεγέθους Α3 και θα είναι διαθέσιμο με κόστος 8 ευρώ. Όσοι από τους γονείς μας θέλουν να το παραγγείλουν πρέπει να το κάνουν άμεσα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 31/1/2019Μετά, δυστυχώς, δεν θα έχουμε καμία δυνατότητα επανεκτύπωσης.
 

 
Στη λέξη «Περιγραφή» δηλώστε «Ημερολόγιο 2019» 
Ο Σύλλογος θα επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που θα μας δώσετε όταν είναι εκτυπωμένο.