«Πολύτιμες» ημέρες στη Βιβλιοθήκη της Βουλής. Το πλούσιο σπάνιο υλικό της Βιβλιοθήκης της Βουλής ανοίγει τις πύλες του στο κοινό: χειρόγραφα, αρχέτυπες και παλαίτυπες εκδόσεις, έντυπα, χάρτες και άλλα τεκμήρια υψηλής ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας σάς «υποδέχονται» σε μια σειρά θεματικών ξεναγήσεων με διαφορετική κάθε φορά εστίαση, αλλά συνεκτικό στοιχείο την αγάπη για το βιβλίο και την ιστορία του.

Μηνιαίες ξεναγήσεις στο κτήριο της Λένορμαν

Η Βιβλιοθήκη της Βουλής στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο, στην οδό Λένορμαν 218, ανοίγει τις πόρτες της για να περιηγηθείτε το βιομηχανικό κτήριο και να γνωρίσετε καλύτερα την Βιβλιοθήκη, τον πλούτο των συλλογών της και τις υπηρεσίες της.
Ελάτε με φίλους, ή οικογενειακά να μοιραστείτε νέες εμπειρίες, εικόνες και πληροφορίες που αφορούν την πόλη της Αθήνας και συνδέονται με την Ιστορία. Ελάτε μια φορά για να ξαναέρθετε ξανά και ξανά.
Η ξεχωριστή αυτή ξενάγηση, διάρκειας 90΄, προσφέρεται το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα, ξεκινώντας από το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, στις 11:30-13:00.
Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον στα τηλέφωνα 210 510 2505 & 210 510 2605 καθημερινά ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση reference@parliament.gr.

Πηγή: https://library.parliament.gr/Αρχική/Ανακοινώσεις/μηνιαίες-ξεναγήσεις-στο-κτήριο-της-λένορμαν

Λέσχη Ανάγνωσης στην Λένορμαν

Σας προσκαλούμε στην παρέα της Λέσχης Ανάγνωσης που οργανώνει φέτος για πρώτη φορά η Βιβλιοθήκη της Βουλής στην οδό Λένορμαν 218. Η Λέσχη Ανάγνωσης θα συγκεντρώνεται μια φορά τον μήνα, την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα, στις 18:00-20:00.
Φέρτε μαζί σας το αγαπημένο σας βιβλίο, εκείνο που σας σημάδεψε σαν παιδί, ή εκείνο που διαβάσατε και σας έβαλε σε σκέψεις, ή εκείνο που σας σύστησε κάποιος ή εκείνο που απλά διαβάσατε μέσα στην χρονιά για να το κουβεντιάσουμε.
Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε αγαπημένο βιβλίο. Έχουμε ιδέες, προτάσεις και θα σας προσφέρουμε εμείς ένα για αρχή.
Ξεκινάμε, λοιπόν στις 5 Νοεμβρίου και περιμένουμε να δηλώσετε ενδιαφέρον στα τηλέφωνα 210 510 2505 & 210 510 2605 καθημερινά ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση reference@parliament.gr.

Πηγή: https://library.parliament.gr/Αρχική/Ανακοινώσεις/λέσχη-ανάγνωσης-στην-λένορμαν

 

Πηγή: https://library.parliament.gr

Επιμέλεια: Α.Γ. alexngeo@gmail.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.